IT profi eeldused, omadused ja oskused 2020 aastal:

 IT profi eeldused, omadused ja oskused 2020 aastal: 

  • Armastab tehnoloogiat - Kui inimene teeb midagi, mis talle tõeliselt meeldib, on see nakkav. Inimesed saavad seda tunda ja tahavad olla kaasatud ning saada kogemustest haaratud. IT-vaatenurgast võib see olla teie ülemus, eakaaslased, kliendid või töötajad. Kui teete midagi, mis teile meeldib, siis teete seda paremini. See peegeldab teie töö kvaliteeti, pühendumust ülesandele ja valmisolekut võtta vastu väljakutseid pakkuvaid ülesandeid.
  • Mõistab andmeid - Andmed on IT-organisatsiooni ja selle teenindatava ettevõtte elu veri. Ettevõtte andmete põhjalik tundmine annab ülevaate, kuidas kõik peamised tarkvararakendused on ühendatud.
  • Armastab õppida - Üks asi tehnoloogia osas on see, et see muutub pidevalt. Riist- ja tarkvaramüüjad täiendavad oma tooteid pidevalt. Uued IT-megatrendid ilmuvad imekombel, muutuvad peamiseks tööstusharu etalonideks ja kaovad lõpuks aegunud pärandina. Õppimine on alus kõigile, sest IT maailm areneb väga kiiresti ja jõudsalt edasi.
  • Oskab suhelda inimestega - üldjuhul arvatakse, et IT spetsialistid on väga kinnised ja vaiksed inimesed. Tegelikult aga nõuab nende töö palju suhtlemist oma töökaaslastega ja klientidega. Selle puudumisel ei saa IT tiim hakkama ning kliendi nõudmised jäävad rahuldamata.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Juhitüübid

Analüüsi ajaveebiartiklis üht tarkvara arendus- ja üht ärimudelit mõne konkreetse projekti näitel

Suured läbikukkumised